<style>.lazy{display:none}</style> Njoftime - Qendra Durresi Aktiv

Qendra Durresi Aktiv

Njoftime

Thirrje për praktikë pune – Lehtësues aktivitetesh

Qendra Durrësi Aktiv ka si mision të frymëzojë dhe të fuqizojë qytetarët drejt aktivizmit qytetar. Sipërmarrja jonë e re sociale në një pasuri të konfiskuar, Qendra “Art & Aktivizëm” ofron…

Thirrje për aplikime: Programi “Fuqizimi”

Qendra Durrësi Aktiv hap thirrjen për aplikime për punëtorinë 5-ditore “Fuqizimi” që do të fillojë në Ditën Ndërkombëtare Kundër Racizmit dhe Diskriminimit (21 Mars), për individët vulnerabël si të rinjtë,…

Thirrje për artistë

Qendra e Artit dhe Aktivizmit është një hapësirë frymëzimi e re në qytetin e Durrësit, në zonën e Plazhit, Pista Iliria, e ndërtuar në një pronë të konfiskuar nga Durrësi…

Njoftim punësimi – Ekspert trajnimi

Qendra Durrësi Aktiv ka si mision të frymëzojë dhe të fuqizojë qytetarët drejt aktivizmit qytetar. Në kuadër të projektit “Komunitete gjithëpërfshirëse: Fuqizimi për të Drejta dhe Ndryshim” që po zbatohet në…

Shtyrje afati për njoftim punësimi – Ekspert kurrikule arti dhe mentor

Qendra Durrësi Aktiv ka si mision të frymëzojë dhe të fuqizojë qytetarët drejt aktivizmit qytetar. Në kuadër të projektit “Zhvillimi i një ndërmarrje sociale të bazuar në art për ndikim…

Njoftim punësimi – Asistent

Qendra Durrësi Aktiv ka si mision të frymëzojë dhe të fuqizojë qytetarët drejt aktivizmit qytetar. Në kuadër të projektit “Zhvillimi i një ndërmarrje sociale të bazuar në art për ndikim…

Lajmërim Gare – Materiale të ndryshme pastrimi

“Qendra Durrësi Aktiv” është një organizatë joqeveritare e themeluar më 15 maj 2019. Ajo ushtron aktivitet jofitimprurës me qëllim përmirësimin e jetës së qytetarëve përmes ndryshimeve ekonomike, politike, mjedisore dhe…

Lajmërim Gare – Materiale vizibiliteti

“Qendra Durrësi Aktiv” është një organizatë joqeveritare e themeluar më 15 maj 2019. Ajo ushtron aktivitet jofitimprurës me qëllim përmirësimin e jetës së qytetarëve përmes ndryshimeve ekonomike, politike, mjedisore dhe…

Lajmërim Gare – Materiale kancelarike dhe artistike

“Qendra Durrësi Aktiv” është një organizatë joqeveritare e themeluar më 15 maj 2019. Ajo ushtron aktivitet jofitimprurës me qëllim përmirësimin e jetës së qytetarëve përmes ndryshimeve ekonomike, politike, mjedisore dhe…

Lajmërim Gare – Pajisje laptop dhe printer

“Qendra Durrësi Aktiv” është një organizatë joqeveritare e themeluar më 15 maj 2019. Ajo ushtron aktivitet jofitimprurës me qëllim përmirësimin e jetës së qytetarëve përmes ndryshimeve ekonomike, politike, mjedisore dhe…

Shtyrje afati për lajmërim gare – Projektim, supervizim, rehabilitim projekti “Apartament” 67.2 m2

“Qendra Durrësi Aktiv” është një organizatë joqeveritare e themeluar më 15 maj 2019. Ajo ushtron aktivitet jofitimprurës me qëllim përmirësimin e jetës së qytetarëve përmes ndryshimeve ekonomike, politike, mjedisore dhe…

Shtyrje afati për lajmërim gare – Zbatim projekti “Apartament” 67.2m2

“Qendra Durrësi Aktiv” është një organizatë joqeveritare e themeluar më 15 maj 2019. Ajo ushtron aktivitet jofitimprurës me qëllim përmirësimin e jetës së qytetarëve përmes ndryshimeve ekonomike, politike, mjedisore dhe…

Optimized with PageSpeed Ninja