Qendra Durresi Aktiv

Ne synojmë të mobilizojmë qytetarët për të marrë pjesë aktive në formësimin e realitetit tonë kolektiv.

Si Qendra Durrësi Aktiv, jemi përkushtuar për përmirësimin e qytetit tonë drejt një të ardhme të qëndrueshme. Promovojmë vlerat demokratike, pjesëmarrjen aktive, komunitetet e barabarta, solidaritetin dhe vullnetarizmin. Ju ftojmë të bashkoheni me ne për të krijuar ndryshime pozitive në qytetin tonë!

Platforma jonë komunitare “Jamvullnetar.al” promovon iniciativat e aktivistëve në Durrës dhe profilin e tyre. Bëhuni vullnetarë për të ndikuar në rimëkëmbjen dhe ndërtimin e të ardhmes së komunitetit tuaj.

Së bashku ndërtojmë një komunitet më të fortë dhe më të angazhuar

MBЁSHTETЁSIT TANЁ

DHURONI PARA

Le të krijojmë një të ardhme më të ndritshme për brezin e ardhshëm.Investoni në njerëz. Investoni për lagjen tuaj.Investoni për një komunitet më të fortë.

DHURONI KOHË

Dhuroni kohën tuaj, dhuroni dashurinë për komunitetin. Bëhuni JU ambasadorët e ardhshëm të angazhimit të komunitetit tuaj!

ANGAZHOHUNI

PROJEKTET PËR QYTETIN