• Mirë se vini tek faqja zyrtare e Qendrës Durrësi Aktiv
  • Rruga "Epikadeve", pallati 1047
  • Durres, Albania.
  • Dërgo email në
  • info@durresiaktiv.al
  • Na telefononi në
  • +355 69 293 6395

Na Kontanktoni Lexo Me shume
Kërkesë Drejtuar Bashkisë Durrës Për Zgjidhjen E Problemit Të Derdhjes Së Ujërave Të Zeza Në Shëtitoren “Taulantia”.

Bëj nje donacion

Çdo dhurim është i vlefshëm

Bashkohu me ne

Bëhu ndryshimi që do të shohësh tek të tjerët

Peticion

Bëhu aktiv për çështjet që i vlerëson

Rreth Qendrës Durrësi Aktiv

Qëllimi kryesor i Qendrës “DURRESI AKTIV”, është përmirësimi i jetës së qytetarëve përmes ndryshimeve ekonomike, politike, mjedisore dhe sociale. Pjesë e qëllimit të organizatës janë ndërmarrja e veprimeve për përmirësimin e standardeve të demokracisë, qytetarisë aktive, komuniteteve të forta shanse te barabarta, solidaritet, vullnetarizëm dhe forcë të pakundërshtueshme debati.
Lexo më shumë
Image

Donatorët

Stafi ynë

Livia

Livia Kreko

Koordinatore

Livia

Klaudio Hyseni

Drejtor Ekzekutiv

Livia

Fiona dinollari

Marrëdhëniet me publikun

Lajme

RAPORT SHKENCOR

VLERËSIMI I CILËSISË SË UJËRAVE SIPËRFAQËSORË NË ZONË N E ISH-KËNETËS, DURRËS Raport-mbi-nivelin-e-ndotjesDownload Ky raport studimor është hartuar në kuadër të projektit “Qytetarët e Durrësit aktorë dhe faktorë në vendimmarrjen ...

Angazhimi i vullnetarëve të rinj në aktivizimin e komunitetit dhe reagimit ndaj fatkeqësive

Mbështetur nga: UNDP Kohëzgjatja: Dhjetor 2021 – Qershor 2022 Qëllimi: Ngritja e Platformës Komunitare të Vullnetarizmit në Bashkinë Durrës, për të mbështetur vullnetarizmin, promovuar transparencën, nxitur vendimarrjen me pjesëmarrje në planifikimin, ...

Kalendari i aktiviteteve

Bëj një donacion për të mbështetur kauzën tonë

Kontributin tuaj mund ta jepni duke klikuar në linkun e mëposhtëm
Bëj një donacionLexo më shumë