<style>.lazy{display:none}</style> Reunion in Albania 2023 - Professional Fellows Program - Qendra Durresi Aktiv

Qendra Durresi Aktiv

Reunion in Albania 2023 - Professional Fellows Program

Sot organizuam një tur në qytetin e Durrësit për Alumni dhe Mentorët e programit Professional Fellows ku Durrësi Aktiv bën pjesë.

Vizituam monumentet kryesore dhe i njohëm me shtegun e ri kulturor të dyerve të vjetra të qytetit që kemi krijuar këtë vit. 

60 pjesëmarrës nga Slovakia, Rumania, Bullgaria, Hungaria, Shqipëria, dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës u njohën me historinë e Durrësit dhe në këtë ditë me shi  shijuan këtë aventurë të paharrueshme. 

Faleminderit të gjithë pjesëmarrësve për këtë eksperiencë të mrekullueshme! 

Professional Fellows Program organizohet nga US Department i menaxhuar nga Great Lakes Community Action Partnership përmes Institutit Co-PLAN për Zhvillim Habitati.

03/Nëntor/2023
Optimized with PageSpeed Ninja