<style>.lazy{display:none}</style> Ekspozitë “Rinia krijon Kulturë” - Qendra Durresi Aktiv

Qendra Durresi Aktiv

Ekspozitë “Rinia krijon Kulturë”

Ekspozita “Rinia krijon Kulturë” ishte një ngjarje e mahnitshme që paraqiti punimet artistike të nxënësve të Shkollës së Mesme Artistike “Jan Kukuzeli” pranë Kongresit Rinor Kombëtar Tiranë, duke krijuar një platformë të shkëlqyeshme për t’u frymëzuar, vlerësuar dhe zbuluar talentet e rinisë artistike të qytetit tonë.

Këto krijime të përkushtuara dhe të talentuara u shfaqen me krenari dhe krijuan një vlerë të shtuar kulturore për qytetin tonë. Ekspozita gjithashtu promovoi artin dhe krijimtarinë artistike si një mjet për të shprehur veten dhe për të arritur një lidhje të thellë me kulturën dhe identitetin e tyre.

Projekti “Listen to youth art”u organizua në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.

27/04/2023
Optimized with PageSpeed Ninja