<style>.lazy{display:none}</style> Durrësi Aktiv në Panairin e Pezës! - Qendra Durresi Aktiv

Qendra Durresi Aktiv

Durrësi Aktiv në Panairin e Pezës!

Sot patëm kënaqësinë të merrnim pjesë në panairin e Peza n’fest, në 81 vjetorin e Konferencës së Pezës.

Prezantuam punimet e veçanta të grave artizane bashkëpunëtore të qendrës dhe krijimet e artisteve të reja të shkollës “Jan Kukuzeli”, me komunitetin e Pezës. 

Faleminderit qytetit të Pezës për mikpritjen dhe organizimin e kësaj ngjarje të bukur!

16/Shtator/2023
Optimized with PageSpeed Ninja