<style>.lazy{display:none}</style> Dorëzimi i peticionit me 1051 firma - Qendra Durresi Aktiv

Qendra Durresi Aktiv

Dorëzimi i peticionit me 1051 firma

Peticioni i nënshkruar nga 1051 qytetarë të Durrësit mbi marrjen e masave të menjëhershme për derdhjen e ujërave të zeza në det iu dërgua Kryetarit të Bashkisë Durrës me qëllim që të bëhet ndërgjegjësimi i pushtetit vendor për situatën e rëndë në lidhje me ndotjen e bregdetit.

Peticioni përmbante kërkesat dhe shqetësimet e qytetarëve për të ndaluar derdhjen e ujërave të zeza në det dhe të mbrojë bregdetin. Ky ishte një reagim i qytetarëve të prekur nga situata dhe kërkonte masa të menjëhershme për të adresuar problematikën. Përmes nënshkrimeve të 1051 qytetarëve të përkushtuar, peticioni dha shprehje kolektive të kërkesave të tyre për të patur një bregdet të pastër dhe të shëndetshëm. Përmes këtij dokumenti, ata i bënë të ditur Kryetarit të Bashkisë se ata janë të përkushtuar për të gjetur një zgjidhje efektive për të ndaluar derdhjen e ujërave të zeza në det dhe për të mbrojtur mjedisin.

Nisma ishte një shprehje e vullnetit të qytetarëve për të bërë ndryshime pozitive dhe për të ndikuar në politikat vendore në lidhje me mjedisin dhe zhvillimin e qëndrueshëm.

09/Janar/2019
Optimized with PageSpeed Ninja