Qendra Durresi Aktiv

Dita Kombëtare e Aktivizmit #Nad2021

Në Ditën Kombëtare të Aktivizmit (#Nad), Qendra Durrësi Aktiv mori pjesë në aksionin e pastrimit të plazhit. Së bashku me një grup aktivistësh të tjerë, ne vendosëm të pastronim bregun e Currilës nga mbeturinat. Pjesëmarrja jonë ishte e rëndësishme për të shprehur përkujdesjen tonë për mjedisin dhe të ngrejmë vetëdijen për rëndësinë e ruajtjes së bregdetit dhe ujërave të detit.

Pastruam shtratin e plazhit dhe zonën përreth nga mbeturinat, duke i marrë në konsideratë përfitimet afatgjata që kjo veprimtari sjell për komunitetin dhe biodiversitetin e vendit tonë. Ky aksion ishte një shembull i fortë i fuqisë së bashkëpunimit dhe dëshirës sonë për të ndikuar në ndryshimin pozitiv të mjedisit dhe të frymës së komunitetit.

22/10/2021